Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 

Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
 
Zadnje dodane vsebine
   Stran 1 od 1 | Nazaj | Naprej

Na datoteke v formatu ISO pogosto naletimo pri kopiranju z interneta. Ce takšno ISO datoteko razširimo in skopiramo na medij kot obicajne datoteke, ugotovimo, da si s kopijo kdaj pa kdaj ne moremo pomagati. Zato moramo ISO-datoteko na medij zapeci kot ISO-sliko. Seveda moramo uporabiti tak program za peko, ki ima možnost snemanja ISO-slike.

685
 
Objavljeno:  28.6.2008

Vec o sliki ISO in programih za izdelavo slike ISO smo povedali v prispevku "ISO – datotecni sistem za zapis podatkov na CD-ROM". Odlocili smo se, da bomo za delo z ISO datotekami uporabili program Ultra ISO.

686
 

Vecina uporabnikov se z ISO sliko prvic sreca ravno v tej fazi, ko mora ISO sliko na pravi nacin uporabiti. In prav tukaj je uporaba ISO datotek najveckrat napacna. Zapecimo ISO sliko na medij.

687
 
Objavljeno:  28.7.2008

Veckrat želimo vsebino ISO-slike samo pogledati ali pa potrebujemo iz nje le nekaj datotek. Najpogosteje pa ISO-sliko vpnemo v pogon, kar nam omogoci, da se ISO-slika obnaša kot CD ali DVD, torej kot bi bil v pogon vstavljen medij.

694
 

Izbrali bomo želene skladbe in naredili glasbeno (avdio) CD sliko. Iz te slike bomo v naslednjem koraku naredili glasbeni CD.

695
 
 
Novice
12.7.2008 | Dodali smo iskalnik
Iskanje vsebin na naši spletni strani vam bo odslej lajšal iskalnik. Najdete ga v zgornjem desnem kotu, iščete pa lahko po ključnih besedah. V prihodnjih dneh ga bomo še izboljšali!
15.4.2008 | Praktik v Večeru
Danes si lahko v tiskani izdaji časnika Večer ali pa na njihovi spletni strani preberete članek o spletnem portalu Praktik.si!
1.4.2008 | Popoln vodič do nove spletne strani
Končali smo tudi z objavami v sklopu Photoshop CS3. Če ste želeli izdelati svojo spletno stran, pa niste vedeli, kje najti vso potrebno znanje, se učite z nami! S Praktikovim trojčkom Photoshop+PHP+CSS boste lahko kmalu objavili čisto svojo spletno s
Oglas