Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 

Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
 
Zadnje dodane vsebine
   Stran 1 od 9 | Nazaj | Naprej

Razlog za povezavo z oddaljenim racunalnikom je lahko nudenje ali prejemanje pomoci na daljavo, saj obe osebi vidita vsebino istega racunalniškega zaslona in obe osebi lahko nadzirata kazalec miške. Razlog za povezavo pa je lahko tudi opravilo oz. izvajanje programov na oddaljenem racunalniku.

711
 

Team Viewer je program, ki omogoca upravljanje z racunalnikom, na katerega se povežemo preko interneta. To je lahko naš racunalnik doma ali v službi ali pa racunalnik nekoga, ki mu želimo pomagati na daljavo. Uporabnika obeh racunalnikov lahko delata istocasno. Team Viewer je program, ki ga resnicno priporocamo vsem uporabnikom.

710
 

Izbrali bomo želene skladbe in naredili glasbeno (avdio) CD sliko. Iz te slike bomo v naslednjem koraku naredili glasbeni CD.

695
 
Objavljeno:  28.7.2008

Veckrat želimo vsebino ISO-slike samo pogledati ali pa potrebujemo iz nje le nekaj datotek. Najpogosteje pa ISO-sliko vpnemo v pogon, kar nam omogoci, da se ISO-slika obnaša kot CD ali DVD, torej kot bi bil v pogon vstavljen medij.

694
 

Vecina uporabnikov se z ISO sliko prvic sreca ravno v tej fazi, ko mora ISO sliko na pravi nacin uporabiti. In prav tukaj je uporaba ISO datotek najveckrat napacna. Zapecimo ISO sliko na medij.

687
 
Objavljeno:  28.6.2008

Vec o sliki ISO in programih za izdelavo slike ISO smo povedali v prispevku "ISO – datotecni sistem za zapis podatkov na CD-ROM". Odlocili smo se, da bomo za delo z ISO datotekami uporabili program Ultra ISO.

686
 

Na datoteke v formatu ISO pogosto naletimo pri kopiranju z interneta. Ce takšno ISO datoteko razširimo in skopiramo na medij kot obicajne datoteke, ugotovimo, da si s kopijo kdaj pa kdaj ne moremo pomagati. Zato moramo ISO-datoteko na medij zapeci kot ISO-sliko. Seveda moramo uporabiti tak program za peko, ki ima možnost snemanja ISO-slike.

685
 
 
Novice
12.7.2008 | Dodali smo iskalnik
Iskanje vsebin na naši spletni strani vam bo odslej lajšal iskalnik. Najdete ga v zgornjem desnem kotu, iščete pa lahko po ključnih besedah. V prihodnjih dneh ga bomo še izboljšali!
15.4.2008 | Praktik v Večeru
Danes si lahko v tiskani izdaji časnika Večer ali pa na njihovi spletni strani preberete članek o spletnem portalu Praktik.si!
1.4.2008 | Popoln vodič do nove spletne strani
Končali smo tudi z objavami v sklopu Photoshop CS3. Če ste želeli izdelati svojo spletno stran, pa niste vedeli, kje najti vso potrebno znanje, se učite z nami! S Praktikovim trojčkom Photoshop+PHP+CSS boste lahko kmalu objavili čisto svojo spletno s
Oglas