Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 

Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
 
Zadnje dodane vsebine
   Stran 1 od 1 | Nazaj | Naprej
Objavljeno:  14.3.2007

Oddaljeno namizje (Remote desktop) vam omogoča, da nek računalnik uporabljate preko interneta ali lokalne mreže. V lekciji je predstavljeno, kako omogočimo oddaljene dostope

182
 
Objavljeno:  14.3.2007

Program za oddaljeno namizje (Remote Desktop) omogoča kar nekaj različnih možnosti uporabe oddaljenega namizja. V lekciji so opisane največkrat uporabljene funkcije

183
 
Objavljeno:  17.3.2007

V lekciji je prikazana uporaba programa za oddaljeno namizje (Remote Desktop), saj se tokrat povežemo z oddaljenim računalnikom, na koncu pa omenimo tudi dva možna načina zapiranja okna.

190
 

Team Viewer je program, ki omogoca upravljanje z racunalnikom, na katerega se povežemo preko interneta. To je lahko naš racunalnik doma ali v službi ali pa racunalnik nekoga, ki mu želimo pomagati na daljavo. Uporabnika obeh racunalnikov lahko delata istocasno. Team Viewer je program, ki ga resnicno priporocamo vsem uporabnikom.

710
 

Razlog za povezavo z oddaljenim racunalnikom je lahko nudenje ali prejemanje pomoci na daljavo, saj obe osebi vidita vsebino istega racunalniškega zaslona in obe osebi lahko nadzirata kazalec miške. Razlog za povezavo pa je lahko tudi opravilo oz. izvajanje programov na oddaljenem racunalniku.

711
 
 
Novice
12.7.2008 | Dodali smo iskalnik
Iskanje vsebin na naši spletni strani vam bo odslej lajšal iskalnik. Najdete ga v zgornjem desnem kotu, iščete pa lahko po ključnih besedah. V prihodnjih dneh ga bomo še izboljšali!
15.4.2008 | Praktik v Večeru
Danes si lahko v tiskani izdaji časnika Večer ali pa na njihovi spletni strani preberete članek o spletnem portalu Praktik.si!
1.4.2008 | Popoln vodič do nove spletne strani
Končali smo tudi z objavami v sklopu Photoshop CS3. Če ste želeli izdelati svojo spletno stran, pa niste vedeli, kje najti vso potrebno znanje, se učite z nami! S Praktikovim trojčkom Photoshop+PHP+CSS boste lahko kmalu objavili čisto svojo spletno s
Oglas