Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 

Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
 
Zadnje dodane vsebine
   Stran 1 od 5 | Nazaj | Naprej
Objavljeno:  20.4.2007

V uvodnem predavanju o elektronski pošti bomo predstavili prednosti elektronske pošte, razložili njeno delovanje in predstavili nekatere pojme, ki jih bomo uporabljali v nadaljevanju.

247
 
Objavljeno:  20.4.2007

Gmail je zelo razširjen ponudnik elektronske pošte, je v slovenskem jeziku in ponuja res veliko uporabnih storitev. V tem prispevku bomo pokazali, kako si lahko izdelate svoj elektronski naslov na Gmail-u.

248
 
Objavljeno:  24.4.2007

Veliko uporabnikov se odloci, da bo imelo vsaj dva elektronska predala iz razloga, ker želijo lociti osebnega in javnega ali ker jim dosedanji elektronski predal ne ponuja vec tega, kar bi si želeli.
Ali je treba pregledovati vsebine obeh predalov, ko odpremo nov predal?
Odgovor je Ne.
V prispevku vam bomo pokazali, kako si posredovanje sporocil vklopite pri ponudniku ARNES.

251
 

V tem prispevku se bomo prvič prijavili v Gmail, pokazali kako nastavimo jezik prikaza za Gmail, kako odpremo sporočilo in kako se odjavimo.

268
 

Najprej bomo napisali osnutek sporočila, ga shranili in nato kasneje še dokončali.
Kopijo sporočila bomo poslali še na dva naslova in dodali priponko. Pri tem bo en naslov ostal skrit za sprejemnike. Preverili bomo tudi pravopis in opozorili na enostavno ponovno uporabo že napisanih elektronskih naslovov. Pripazali pa bomo tudi iskanje tocno dolocene pošte.

270
 
Objavljeno:  14.5.2007

E-pošto želimo imeti v določeni mapi, včasih pa bi jo morali zaradi vsebine hraniti celo v več mapah. Pri Gmailu zato ne razvrščamo pošte po mapah, ampak uporabljamo oznake, s katerimi različno pošto razvrščamo v navidezne skupine.

274
 
Objavljeno:  15.5.2007

Pri večini uporabnikov e-pošte se število e-sporočil zelo hitro poveča. V tem prispevku bomo pokazali, kako v Gmailu ustvarimo filter. Filtri so pogoji, s katerimo povemo, kaj naj program stori s prispelim sporočilom.

275
 
 
Novice
12.7.2008 | Dodali smo iskalnik
Iskanje vsebin na naši spletni strani vam bo odslej lajšal iskalnik. Najdete ga v zgornjem desnem kotu, iščete pa lahko po ključnih besedah. V prihodnjih dneh ga bomo še izboljšali!
15.4.2008 | Praktik v Večeru
Danes si lahko v tiskani izdaji časnika Večer ali pa na njihovi spletni strani preberete članek o spletnem portalu Praktik.si!
1.4.2008 | Popoln vodič do nove spletne strani
Končali smo tudi z objavami v sklopu Photoshop CS3. Če ste želeli izdelati svojo spletno stran, pa niste vedeli, kje najti vso potrebno znanje, se učite z nami! S Praktikovim trojčkom Photoshop+PHP+CSS boste lahko kmalu objavili čisto svojo spletno s
Oglas