Uporabnik:   Geslo:         Prijava    Nov uporabnik    Pozabljeno geslo    Ponovno pošlji aktivacijsko e-pošto
 

Zadnje na forumu
9.3.2013 | matejj2000
Koliko pa je številka kopačk če še jih imaš bi mi hotel poslati sliko ...
19.11.2012 | bruncic
Public Class Form1 Private Sub Button1_Click(sender As Object, ...
1.3.2012 | orjak
se učim izdelovanja spletnih strani in mi tale mail box ne deluje a mi ...
 
Zadnje dodane vsebine
   Stran 1 od 6 | Nazaj | Naprej
Objavljeno:  9.2.2009

Picasa je program, ki lahko prijetno preseneti tudi uporabnike, ki imajo z urejanjem fotografij že vec izkušenj. Zadostil bo vecini potreb in želja povprecnega uporabnika. Prepricani smo, da vas program ne bo razocaral, saj je enostaven za uporabo, pregleden in zmogljiv.

707
 
Objavljeno:  24.9.2008

Z Google Sites zelo enostavno ustvarimo spletno stran in posebno predznanje ni potrebno. Delimo jo lahko tudi z drugimi uporabniki, zato je primerna za skupinske projekte. Stran je lahko javna ali zasebna.

698
 

Spletni album Picasa omogoca enostavno objavo fotografij dogodkov na spletu, tako da so fotografije dostopne vsem uporabnikom spleta ali samo tistim, ki jih mi povabimo. Picasa omogoca še veliko vec, poleg vsega pa je enostaven in brezplacen.

696
 
Objavljeno:  11.5.2008

Iskanje po spletu je uspešno takrat, kadar množica podatkov ni prevelika, podatki pa so dobri in zanesljivi. Da bi se izognili slabim in nezanesljivim podatkom (informacijska onesnaženost) in se cim hitreje dokopali do želenih in kvalitetnih, vam bomo v tem prispevku predstavili specialne operatorje.

674
 

V tem prispevku si bomo ogledali uporabo povezav v Googlovih preglednicah. Vsaka celica Googlove preglednice je lahko tudi povezava na spletno stran.

663
 
Objavljeno:  13.3.2008

Besede v nekaterih primerih niso dovolj, zato lahko sogovorniku kar med pogovorom pošljemo datoteko (sliko, besedilo, zvocni zapis ...), s katero nazorneje predstavimo temo pogovora in odpravimo morebitne nesporazume in napacne predstave. Ce sogovornik datoteko odpre med pogovorom, se brez dvoma pogovarjata o isti vsebini.

653
 
Objavljeno:  7.3.2008

Ce imate mikrofon in slušalke (ali zvocnike), vam storitev Google Talk omogoca brezplacen pogovor z vsemi, ki so prijavljeni in imajo namešceno storitev Google Talk. Za vzpostavitev povezave je potrebno le enkrat klikniti z miško.

642
 
 
Novice
12.7.2008 | Dodali smo iskalnik
Iskanje vsebin na naši spletni strani vam bo odslej lajšal iskalnik. Najdete ga v zgornjem desnem kotu, iščete pa lahko po ključnih besedah. V prihodnjih dneh ga bomo še izboljšali!
15.4.2008 | Praktik v Večeru
Danes si lahko v tiskani izdaji časnika Večer ali pa na njihovi spletni strani preberete članek o spletnem portalu Praktik.si!
1.4.2008 | Popoln vodič do nove spletne strani
Končali smo tudi z objavami v sklopu Photoshop CS3. Če ste želeli izdelati svojo spletno stran, pa niste vedeli, kje najti vso potrebno znanje, se učite z nami! S Praktikovim trojčkom Photoshop+PHP+CSS boste lahko kmalu objavili čisto svojo spletno s
Oglas